Custom made projekti

Kontinuirano razvijamo serijsku proizvodnju te pojedinačnu / custom made proizvodnju prema specifičnim zahtjevima klijenata. U mogućnosti smo izraditi pojedinačne proizvode ili razviti serijsku proizvodnju.

Veselimo se custom made projektima - Od ideje preko nacrta i programiranja strojne obrade do gotovog proizvoda.  


Primjer custom made projekta - Elektroničke cigarete

Kvaliteta i preciznost naše strojne obrade i tehničkih rješenja ogleda se u izradi e- cigarete koja je izvrsno ocijenjena na svjetskom tržištu i privukla mnogobrojne kupce.

U suradnji s tvrtkom GEO VEKTOR razvili smo nekoliko prototipa i više modela elektronske cigarete. Za cigarete smo razvili tehnologiju za serijsku proizvodnju. Svaki od modela cigareta koju smo serijski proizveli je ostvario zamjetan uspjeh na svjetskom tržištu. Recenzije modela su izrazito pozitivne.

Ovaj CUSTOM MADE projekt potvrđuje spremnost za razvoj konačnog proizvoda od ideje naručitelja. U sklopu projekta razvijena je tehnika i tehnologija za cjelokupne proizvodne cikluse svakog pojedinog modela cigareta te su cigarete proizvedene prema ideji naručitelja uključujući i finalnu obradu i pripremu proizvoda za distribuciju.


Primjer custom made projekta - Elektro brava

U suradnji s tvrtkom IKS FENSTER razvili smo ELEKTRO BRAVE prema specijalnim zahtjevima naručitelja za ugradnju u njihove PVC profile od kojih izrađuju ulazne klizne stijene za mobilne kućice. Projekt je obuhvaćao razvoj brave, koju je po dimenzijama trebalo izraditi kako bi odgovarala komorama profila, čime bi se i nakon ugradnje osiguravali zahtjevi čvrstoće profila. Nakon faze testiranja, razvili smo tehnologiju za serijsku proizvodnju brava za specijalne profile kliznih stijena. Brave se trenutno ugrađuju u mobilne kućice.

Brave je moguće prilagođavati različitim PVC profilima.
Ovaj CUSTOM MADE projekt potvrđuje spremnost za razvoj konačnog proizvoda od ideje naručitelja. U sklopu projekta razvijena je tehnika i tehnologija za cjelokupni proizvodni ciklus u kojemu su brave proizvedene prema ideji naručitelja.Primjer custom made projekta - Aluminijsko kućište dinamometra

Prema specifikacijama naručitelja izrađeno je aluminijsko kućište koje je korišteno za daljnju izradu dinamometra.

OD NACRTA DO PROTOTIPA

Pošaljite nam nacrte u dxf/dwg formatu i izradit ćemo za Vas tehnološko rješenje i poslati ponudu u najkraćem roku.

Pritom nudimo različite modele suradnje ovisno o Vašim potrebama i mogućnostima ili prema modelu od nacrta do konačnog proizvoda sve na jednom mjestu.

Pošaljite nam upit